Praktijk voor psychosociale hulpverlening in Gorinchem

veelgestelde vragen

Hieronder vind je een het antwoord op een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Inhoud accordeon

Dit is geheel afhankelijk van de hulpvraag en kan dus per persoon en per situatie verschillend zijn. De afstemming hierover gaat altijd in overleg. Er is geen vaste standaard. Wel geldt: zo lang als nodig en zo kort als mogelijk.

Voor een sessie van 60 minuten wordt een tarief van €72,50 gerekend. Vind je een iets kortere of langere sessie prettiger? Dat kan in overleg en indien het in jouw traject past. Het tarief per vijftien minuten is €18.

Het tarief voor een systeemgesprek met 2 personen is €110,- en met meer dan 2 personen €145,-. Deze gesprekken duren over het algemeen 1,5 uur.

Bij elke sessie hoort ook de rapportage achteraf. Dit is in het tarief inbegrepen.

Momenteel nog niet. In de toekomst hoop ik hierover afspraken te maken met zorgverzekeraars. Voor nu betreft het dus particuliere zorg, die je zelf dient te bekostigen.

Het advies is altijd om vrijblijvend contact met mij op te nemen zodat ik met je mee kan denken. Soms zou dit ook kunnen betekenen dat ik je niet kan helpen, maar wel door kan verwijzen naar iemand die dat wel kan.

Op de woensdag de hele dag. De rest van de week ’s avonds in overleg.

Korte Slagenstraat 7 in Gorinchem.

Voor systeemgesprekken maak ik gebruik van een andere locatie. Dit adres kan wisselen en geef ik aan je door als we de afspraak inplannen.

We maken samen afspraken over het gebruik van je persoonsgegevens gegevens door het invullen en ondertekenen van de behandelovereenkomst. Ik heb een AVG verklaring en algemene voorwaarden opgesteld. Wil je meer weten over cookies en het gebruik van de website? Die informatie kun je vinden in mijn privacyverklaring.

Ik help je graag

vraag een vrijblijvend
kennismakingsgesprek aan